Про компанію Fedoro

Кредитний сервіс онлайн з реєстрацією на сайті, при якій обов’язково зазначаються ідентифікаційний номер, паспортні дані, номер картки будь-якого українського банку, номер мобільного телефону та адресу електронної пошти. При реєстрації одночасно заповнюється анкета для видачі коштів, що спрощує процедуру. З моменту реєстрації до розгляду заявки проходить не більше 10 хвилин. При повторному зверненні це займе 3-5 хвилин.

Після реєстрації сервіс автоматично генерує пропозиції щодо видачі позик, серед яких потрібно самостійно підібрати підходящий варіант. Пропозиції підбираються на основі оцінки платоспроможності позичальника. Але потрібно враховувати, що послуга підбору є платною, її вартість становить 175 гривень, а гроші списуються з вказаної в анкеті банківської картки.

Отримати позику через компанію Fedoro можна на картку, банківський рахунок, на електронний гаманець, готівкою. Також є можливість замовити грошовий переказ через «Укрпошту» або систему банківських переказів. Обов’язковою умовою видачі кредиту є зазначення достовірної інформації в анкеті. При цьому погана кредитна історія зазвичай не береться до уваги і не впливає на умови оформлення позики.

Юридична інформація

  • МФО – fedoro.com.ua
  • Організація – ТОВ «ЛІДМАСТЕРС»
  • Юридична адреса – 01032, м. Київ, вулиця Льва Толстого, будинок 33, офіс 75
  • Телефон – (044) 338-29-97