Про компанію Creditlite

Термінова потреба невеликих грошових сум може виникнути в будь-який час. Це може бути термінова покупка ліків або подарунка на торжество, ремонт машини, далека поїздка. Отримання онлайн-кредиту на банківську картку – оптимальне рішення проблеми. Досить звернутися з телефону або комп’ютера в компанію Credit Lite і, якщо ви правильно заповнили форму заявки та надали скани невеликого списку документів, то вже через 10-20 хвилин отримаєте гроші на картку обраного вами банку України.

Максимальна сума при першому зверненні 5000 гривень, при наступному, якщо немає заборгованостей, 10000 гривень. Компанія має державний дозвіл на ведення фінансової діяльності, і укладає тільки повністю «прозорі» і зрозумілі договори без прихованих умов.

Для отримання грошей є обов’язковий список документів: паспорт громадянина України, вік не менше 21-го року, ІПН, банківська картка і наявність телефону або електронної пошти. При схваленні заявки на ваш номер або імейл приходить секретне питання, вам потрібно відповісти на нього і придумати пароль для входу в особистий кабінет. У ньому буде відображатися вся інформація про рух грошей, відсотках та інші важливі відомості. Погасити кредит можна через банківський переказ, термінали самообслуговування або в особистому кабінеті.

Юридична інформація та ліцензія

  • МФО – creditlite.com.ua
  • Організація – ТОВ “ФК “ЛАЙТФІНАНС”
  • Юридична адреса – 03150, м. Київ, вул. Червоноармійська, буд. 129
  • Телефон – 0 800 30 73 73
  • Серія і номер ліцензії – ФК № 760 від 09.06.2016